Badad

Nu har jag kommit hem. Jag har varit vid axamo med Hannes, Marcus och Johan, jag och Hannes badade dom andra var för fega:P (inte sugna) hmm
Men det var jätte trevligt att träffa dom igen måste ju ha varit tre år sen vi umgicks. Lite synd att vi hade ett sånt uppehåll, särskilt eftersom jag inte har någon aning om varför vi slutade umgås.

Så är det, men nu tänkte jag kolla på tv lite och försöka sova. Godnatt


//Emma*


800 grader

Godmorgon, idag vaknade jag av att det var så himla varmt i min lägenhet, även att jag hade gått upp inatt och öppnat överallt. Jag bestämmde mig för att gå upp. Idag måste jag köpa en fläkt, en sån som jonas och sandra köpte tror jag. Den var bra ju=) Men nu ska jag fixa iordning mig lite tänkte jag, ska åka och bada med sandra och henns familj om en stund.


//Emma*

Tidig kväll

Nu är jag nyhemkommen.
Jag, sandra, jonas, putte och björn har varit vid tenhultssjön och badat, eller det var bara jag och jonas som badade dom andra frös lite. Det var en miljon fiskar i vattnet, de hoppade överallt. Mysigt.


Idag har vi varit och badat i västersjön på dagen, ätit på max, fikat hos mamma och varit på IKEA när det var stängt och köpt påslakan till sandra och jonas bebis.Det var trevligt=)
Nu ska jag äta lite mackor och mina popcorn med pommes krydda MUMS**

//Emma*

Tråkiga söndag

Tja idag mår jag inte så överdrivet bra med tanke på allt som har hänt. Det är verken kul eller lätt men life goes on...förhoppningsvis. Förstår bara inte att de människorna som jag litade på mest kunde svika mig så. Men nu vet jag iallafall vart jag har er och att jag absolut inte kan lita på er. Synd att det skulle bli såhär.


??!!

Emma är kär i rätt kille, synd att allt är så fel bara.


Lite lagom pigg

Igår kom sandra och jonas och hämtade oss så åkte vi till Ödestugu (landet ingenstans) och jonas och jonni fixade lite med bilen, bytte baslåda och så. under tiden så satt vi andra inne och umgicks lite med Jesper som gjore köttfärssås utan sås. trevligt=)

Sen var vi på hyltena, men nej vi köpte inte två grillade med korv. haha för då hade ju jag viljat ha en korvett med bröden till och det går ju inte:P

Kvällen tillbringade vi bland annat i min soffa och hemma hos Angelica och Jimmy och deras lagom vilda katt. Mycket trevligt.



Här kommer en liten bild på sandra, jonas, putte och Jonni när vi var och fixar med bilen första gången:

Sandra, jonas, putte och Jonni



 


Stökigt

Idag är det sol, så nu ska jag städa. jag protesterar mot regnet så när det regnar städar jag inte...haha men det är ju bara jag som blir galen till slut. men man har ju ingen lust att städa när det är skitväder,men nu så har jag ju jonni som lite städhjälp idag så det blir lite bättre=)

hej //Emma


Pump it up killar!!

Tja, nu sitter jag hemma med sandra, jonas och jonni. Vi tränar lite...med elektroder eller vad det heter, usch vad vi blir biffiga.:) haha



Natti Natti

Nu så sitter jag och väntar på att kära jonni ska prata klart så han kan komma och vara social med mig:)  sen ska vi vell bara kolla på tv och ta det lugnt, känns som det kan behövas idag.

hej hopp
//Emma*


föresten min mage gör ont, jätte ont

Godmorgon!

Hej!
Idag blev jag väckt av att min mobil ringde, inte så kul eftersom vi kom hem runt fyra. Igår hade vi trevligt.Vi satt hemma hos mig först sen ringde vi kebab o hans tjej så drog vi ner till piren, det var så kallt där igår. Men det trevliga sällskapet kompenserade det:P
Men akta er för putte med tårtspaden, han är farlig.
Nu ska jag gå och göra lite frukost börjar bli hungrig, får se vad jag hittar:)

P.S Oskar min kära granne du behöver inte vara så bitter.


//Emma*



Skulle vara trevligt

om ni kommenterar något litet när ni är inne och kollar, kul att se vilka som läser=)

Godnatt// Emma

Hemma igen

Hejsan

Nu är jag hemma igen=) jag hade lite tråkigt innan så istället för att sitta hemma och ha det så hade jag det med sandra, jonas och putte:) nja lite kul hade vi:P sen hamnade vi på Konsum i tenhult  där stötte vi på Marcus och Hannes , de var ju inte igår man såg dom. Men nu är jag trött så jag ska kolla lite på tv.

P.S det är mysigt att ha tacokväll i en 1:a

/Emma

Trött

Idag vaknade jag av oskars musik (min granne) lite för tidigt så jag är jätte trött, men när jag bad honom sänka så svarade han att han skulle göra det om en stund, men då han ju jag vakna till så får sova mer senare.:(

YeeY

Jag har en blogg sandra:P

RSS 2.0