Besök av mormor och farfar!

Idag har vi vart i stan och älsklingen har gjort synprövning för körkortet sen åkte vi med hans pappa och köpte lite julmust, glass och efterätter till Tindra. Under tiden vi var och handlade så var lilltjejen med sin mormor på nämdemöte och charmade alla. Det ska ju börjas i tid:) När mamma hämtade Tindra på förmiddagen så hade hon köpt med sig en ny stekpanna till oss, ica´s. Den har fått bäst i test och är hur bra som helst. Vi fick även massa påsar tuggummi och frukt. Tack mamma:)

Nu så har vi ätit korvgryta med bandpasta som jag slängde ihop snabbt när vi kom hem, det var jätte gott.

Om en liten stund så ska vi skicka in massa bilder för framkallning, känns roligt att inte bara ha allt i datorn. Nu har vi ju köpt ramar med som vi ska ha på vårt sängbord:)

Efter det så ska Tindra bada:) Det gillar hon.

måste ta henne nu.
hej

Småfix och sen middag..

Om en liten stund så ska jag och Tindra göra oss klara för att ta oss in till stan och möta älsklingen. Vi ska handla lite grejer, bl.a. nya nappar och ett tvättställ och sen ska vi på middag hos mamma, även puttes pappa med fru kommer dit. Det ska bli trevligt.

Senare när vi kommer hem så blir det nog en långpromenad och lite tv tittande.

Såhär söt är min lillplutta just nu!


Heldag hos mamma/mormor:)

Idag så har jag och lillan spenderat hela dagen hos mamma från 8:a imorse tills nu, mina två kusiner Olliver och Linnea var även där. Vi bakade kärleks mums som blev hur goda som helst, gjorde en playdo deg, lagade mat och spelade spel. Loopin louie som de är helt galna i. Det är ett gammalt spel som jag haft sen jag var liten med enörsöker stjäla dina höns. haha askul!


Vi spelade även TP som de gillade med även om frågorna var svåra.
Efter vi hade spelat en stund så bestämmde vi oss för att gå ut och leta upp en lekparkur vagnen ur bilen och gå 3 meter sen blev det storm och började hagla. jävla skit väder! brevlådor välte massa saker flög runt. Det blev att rulla in Tindra i en filt och så fick mamma springa upp med henne och kusinerna när jag packade in den dyngsura vagnen igen. Det blev att låna kläder av mamma och spela lite mer spel:P Förutom det så var det alltså en väldigt trevlig dag:) Någon gång nästa vecka så blir det troligtvis att träffa mina små kusiner igen och baka pepparkakor:)

Nu blir det Efterlyst med min älskling!
Hej!

RSS 2.0