Mästerbloggaren!

Haha det är jag det!

Det var en evighet sen jag skrev sist, har känt att det har funnits annat att göra som varit lite viktigare.
Men men, under de här månaderna har det hänt lite smått, jag har tagit studenen, vi har vart iväg på lite mini semestrar och bara njutit av sommaren:)

Idag så ska vi in till stan och köpa lite grejer till Tindras dop som är om drygt en vecka, ska hitta fina servetter, kaffe, läsk m.m. Tårta har vi redan beställt, den kommer att vara jätte fin=) Sen är det vell bara dopklänning kvar. Vi vet inte om vi ska låna en eller köpa eller om man kan hyra. Har ingen aning om vad en enns kostar.
Någon som har förslag? kanske en till utlån? 

På dopet kommer det strax över 40 pers, det ska bli kul att träffa lite mer folk på älsklingens sida, folk som han inte träffat själv på jätte länge.
Prästen som ska döpa Tindra är samma präst som döpte mig för nästan 20 år sen, det kändes lite kul om både är döpta av samma präst:-)

Nu har lillan precis ätit lite gröt sittandes i sin nya matstol, hon var jätte duktig. Hon ville hålla i skeden hela tiden och tryckte in den i munnen, även i ögat, det finns lite till att öva på:P Men duktig är våran lilla tös.

Här kommer lite blandade bilder från den senaste tiden:)


Jag och älsklingen på min student=)
Våran prinsessa<3Älsklingen och boss badar vid stuganFarmor badar Tindra i stugan=)östkusten=)Lillan idag när hon åt gröt:)

RSS 2.0