ul idag:)

Idag vaknade jag jätte tidigt som vanligt och gick upp och bakade scones. Vi hade bara mörkt bröd hemma och det var min mage inte sugen på det minsta idag.

Om en liten stund så ska jag och mamma in till stan och göra lite ärenden sen hämta maritha och åka till ultra ljudet:) Ser så fram emot det, känslan när man ligger där och ser bebisen röra sig. Känns mycket verkligare då:)


Vad är fel?

Igår natt vaknade jag av att jag hade jätte jätte ont i magen, det kändes som att någon skar upp magen och det strålade ut i ryggen. Jag bara skrek, har aldrig haft så ont. På dagen sen så försökte jag ringa barnmorskan men hon va upptagen så hon ringde upp idag. Hon sa att det var svårt att veta vad det var men om det skulle bli sådär extremt igen så skulle jag åka in direkt och kolla upp det. Det känns ju inte jätte kul. Är orolig för att det ska vara något fel. Jag ska ju på ul på torsdag och nu är jag ännu oroligare än jag var innan. Är så rädd att det ska visa att något är fel. Men jag hoppas att verkligen att allt ser bra ut.

På kvällen igår så var ju jag och mamma barnvakt åt mina kusiner, vi spelade bingolotto och åt lite god mat. Jag vann hela hundra kronor:P det blir iallafall några nya lotter. Kan man inte vara ute på helgerna så får man vell skaffa sig något annat intresse.

Idag vakande jag runt fem som vanligt, kan inte sova länge längre. Jag gick upp och gjorde mig några mackor med "julskinka" och senap på. Det var jätte gott. Det tyckte boss med, fast han fick bara skinka:)
Om en liten stund så tänkte jag, och mamma om hon vill följa med gå ut och ta en långpromenad med boss. Det är så skönt att gå ut och gå ordentligt på förmiddagen. Boss uppskattar det med:)
Senare idag så blir det storstädning som gäller, dammsuga, torka golvet, damma och plocka undan. Det ska bli skönt att få det riktigt rent. Skulle ha städat för några dagar sen men har verkligen inte haft någon ork, är helt slut i kroppen. Barnmorskan ville att jag skulle dit och lämna blodprov imorgon så dom kan kolla om jag har järnbrist för det kan förklara den ständiga tröttheten. Hoppas att det bara är dte så man kan få tillskott och bli pigg igen. 


Namn...

är jätte svårt att komma på, vi har tänkt att vi vill ha något som inte är så vanligt men vad är igentligen ovanligt?!
Tjejnamnen vi har pratat om är Felicia och Tindra och killnamnen är Philip och Liam men sen vet man ju inte om det alls stämmer med hur den lille/lilla ser ut när den kommer och hur man känner då.
Någon som har förslag på namn?


Idag har jag bestämmt mig för att spela bingolotto, ja ska vara barnvakt åt mina kusiner så det blir nog mysigt:) Mamma kommer med och hälsar på så jag tänkte att jag köper en lott till henne med.
Anledningen till att jag ska spela är att jag har drömt om att jag vunnit på bingolotto i flera månader så nu kände jag att jag verkligen måste spela:)

Om en liten stund så tänkte jag gå ut med Boss, sen åka och handla hundmat och helgskinka (julskinka), köttfärs, prinskorv, rödbetssallad, julmust och massa annat. Vaknade i morse och tittade på Ett päron till farsa firar jul som gick på ettan så sen blev jag jätte sugen på julmat så får bli det ikväll:)

Vecka 18 och undrar om bebisen ligger kvar...

Idag var det sista dagen på praktiken:) Jag hade bakat en fudge tårta till dem, den va jätte god. Som tack för mitt arbete på praktiken så fick jag en ny spjälsäng, den var jätte fin. En sån som vi hade bestämmt att köpa så de va ju bra.

Nu sitter jag och jennifer hemma, vi ska hämta lite saker sen åka in till stan. Senare ikväll så kommer min morbror o hans tjej från karlskrona och min andra morbror och hälsar på hos mormor o morfar så jag tänkte åka ut dit en stund. Det ska bli kul, är ju inte ofta man träffar dem. Och mormor och morfar så klart.

Nu är jag snart i vecka 19, känns jätte skönt. Nästa vecka ska jag på mitt sista UL, är livrädd känns som att hon ska titta på mig o säga att "här finns det ingen bebis" men det trodde jag innan förra UL med men då såg vi ju tydligt att det var en liten bääb där. Den gjorde kullerbyttor o stod på huvudet o allt möjligt ju, en livlig liten rackare:P Förhoppningsvis är det en lite större livlig rackare nu:)

Nu i veckan så kände jag den första sparken:) Mysigt nog i ett parkeringshus när jag och jennifer va på stan. Kändes jätte konstigt och jag blev helt förvånad och jätte glad:)

Någon som har förslag på barnvagn?
Vi har kollat på lite olika, vi fastnade för emmaljungas city cross men dom från anna & axel är rätt fina med och har fått väldigt bra resultat i olika tester. Men det är så svårt att hitta någon fin i rätt prisklass, det är ju sjukt dyrt. Det viktigaste är ju att den är säker och att den är skön att köra både för mig och älsk.




Nu ska vi dra oss in mot stan men tänkte försöka skriva lite oftare om mitt internet tillåter mig det.

 


Jag och min älskling<3


Uppochner

Jag älskar dig så otroligt mycket, vet inte hur jag ska klara av det här. Men vi kommer klara det tillsammans älskling, det vet jag. Längtar så tills jag får träffa dig. Det kommer bli så skönt sen när våran lilla bebis kommer med. En liten mig och dig<3

RSS 2.0