090717

Hej, nu va det ett litet tag sen jag skrev men eftersom min dator gett mig bluescreen ett tag så har det inte varit så lätt att skriva.



Lite kort:
I måndags så åkte jag och älsklingen till Vargön och bodde på hotell, det var jätte mysigt. Vi hade en japansk svit som var jätte fin med bubbel bad och världens finaste lysväggar. Två av middagarna avnjöt vi på hotellet, ena dagen så åt vi röding och andra lamm. Båda med vit choklad panacotta, det var så gott så man blir galen. Kort om det, kul va det i allafall=)


Idag är vi bjudna på middag, sen efter middagen blir det antagligen utgång. Är ju underbart väder så piren känns rätt.

Nu ska jag ta en snabb dusch och äta lite.

/Emma

Naglar

Nu har jag gjort gelénaglar=) det är jätte fint. Eftersom jag har en dålig ovana att bita på mina naglar så tänkte jag att om jag gör gelénaglar så hinner mina riktiga växa ut en bit under så sen när ja tar bort dom så är mina tillräcklig långa för att ge mig ångest om ja skulle bita:) En sån liten sak som att ha naglar gör så mycket på självförtroendet, tro det eller ej.
När jag gör naglar så brukar jag använda Gelé och aktivtor från Depend, de tycker jag är bäst. Tipparna har jag köpt i hundra pack separat men vet dock inte vilket märke det är, de medföljande tipparna tycker jag ser för klumpiga ut. jaja såhär såg det ut innan och efter
:   

Onsdag

Idag gick jag upp runt 12 och gjorde lite frukost det var gott men jag var jäte sugen på oboy men den va slut så jag tog kakao och socker men det blev inte så gott som väntat:P under frukosten kollade jag på Date my ex, fy fan för att dejta nya killar medans enns ex sitter och kollar på och bedömmer. Man märkte ju på dem hur jobbigt det var, även om jag tror att det är lite uppgjort.

design

Håller på med utseendet på bloggen, vissa saker ska inte vara som de är just nu men nu tänker jag gå och lägga mig så det får bli att fortsätta imorgon:) hej

Tacos

Innan när vi var och handlade så blev jag så sjukt sugen på tacos så vi köpte lite chips och dipper och sånt=) jätte gott. (Man kan inte äta tacos utan min supersöta blomskål från Lagerhaus) Min älskling däremot blev sugen på midsommarmat så han köpte sill och massa sånt. Vi åt hur mycket som helst, så just nu känns det som att jag aldrig mer kommer att kunna äta tacos.
mmm



Efter maten så åkte vi ner till stan en stund och kollade lite, det är något EU möte tror jag så halva stan är avspärrad och det är fullt av poliser, lite spännande:P
Efter en stunds åkande blev vi trötta och åkte hem.
Nu ska vi gå och lägga oss, vi har kommit på att dagarna blir så himla korta om man sover till längre än 10-11. Inte så värt. Godnatt!


Motion

Nu har jag precis varit ute och gått en sväng med boss, det var jätte skönt ute.
Snart så kommer min älskling hem, då ska vi åka och handla lite pålägg och bakgrejer.
Idag har jag bestämmt mig för att baka en hel  hög med bröd, det kommer att bli jätte gott!


 


Boss

Jag var bara tvungen att lägga in en bild på boss, han ligger just nu såhär och iaktar varenda rörelse jag gör.

Iaktar mig

Helt fast

Nu håler jag på att försöka fixa någon relativt snygg design så sidan kommer se lite ofärdig ut ett tag men förhoppningsvis ser den bättre ut sen=) Det är skitjobbigt att sitta här och pyssla med det för datorn har fått för sig att stänga ner vissa sidor ibland, oftast när jag inte hunnit spara.
Men trots att allt går emot mig så är jag helt fast i att hålla på med designen, jag kan pyssla fram och tilllbaka i flera timmar, tillslut måste man ju ha lärt sig de rätt så bra:)


Nu sitter vi och äter frukost/lunch.
Jag blev så himla "varmmat" sugen så vi värmde på gårdagens korvgryta, jätte gott.
Det blev även lite mackor till som inte blev smörade ordentligt, mitt största mackproblem. Det ska vara smör ut i kanterna, överallt.
Till det så dricker vi jordgubbs & citronvatten, alltså vanligt vatten med klyftade jordgubbar och citronsaft.
Det smakar sommarfräscht och inte sådär sliskigt som vanlig saft.

senaste sommarveckorna

De senaste veckorna har vi åkt runt lite, bl.a till kolmården, Visingsö, Bolmsö, Öland och Mora. Det har varit jätte kul=)



Jag och älsklingen på KolmårdenEn liten mysig udde strax utanför MoraBoss äter frukost vid AskevikBoss ryar och älsklingen sätter på en ny tafs


RSS 2.0