Projektarbete..

Nu sitter jag i skolan och gör det sista på den skriftliga delen på mitt projektarbete som var att bygga ett skötbord:)
Om en liten stund så komemr mamma och hämtar mig, vis ka åka och köpa hårfärg och kanske äta något ute. Sen ska vi hem till Boss och ta en riktigt långpromenad:)
Nu hinner jag inte skriva mer just nu. hej så länge

260210

Igår så var jag ju hos barnmoskan, allt såg bara bra ut. Den sparkade som vanligt när hon mätte och lyssnade på hjärtat:) Fick även veta att jag gått upp 6,4 kilo totalt....än så länge. Sen fick jag lite information inför förlossningen och framtida undersökningar som göra under bebisens första levnadsvecka.

Nu så tänkte jag göra i ordning lite frukost, mackor och vanilj te. Har blivit "besatt" av just vanilj te nu, det går ju i perioder. hej!


Grattis!!

Grattis sandra och jonas till eran lille Kasper=D
Hoppas att allt gick bra:)

Barnmorskan..

Nu ska jag göra mig lite iordning sen in till barnmorskan och vägas, mäta magen och lyssna på hjärtljud. Alltid lika kul att se hur man har växt och att höra hjärtat på den lill*.
Är så nyfiken på om det blir en kille eller tjej nu... Vad tror ni att det blir?


Förlossningen...

Tidigare idag så ringde jag till barnmorskan och pratade lite om hur jag har mått dom senaste dagarna och hon tyckte att jag skulle ringa upp till förlossningen och be om en undersökning. Så på dagen åkte jag och mamma in. Jag fick några grejer på magen som mätte barnets puls och så fick jag trycka på en knapp varje gång jag kände en spark under tio minuter. Det såg ut som det skulle:) Sen så gjorde dom ett ul som också såg bra ut, bebisen låg fortfarande kvar med huvudet nedåt och fötterna vid mina revben (som jag så väl känt av:P)
Så att jag har mått dåligt berodde troligtvis på överansträngning, får försöka att ta det lite lugnare även om jag blir galet ratlös.

Efter sjukhuset så åkte vi upp till a6 för att försöka hitta ett par varma låga skor som jag kan få på mig själv...utan att tappa andan. Det gick mindre bra att hitta eftersom affärerna tagit in vår och sommarmodet. Jag var mindre sugen på att traska runt med hunden i 1 meter snö i pumps:P
Det slutade med att vi struntade i skor och gick och käkade istället sen köpte jag hårfärg och en concealer.


Nu på kvällen har vi ätit fläskytterfilé med potatissallad, har varit så jätte sugen på potatissallad i flera dagar men dom hade inte den sorten vi brukar köpa så provade en annan. Blää de va massa dill i, okej om de hade vart lite men de smakade inget annat. Blir inget mer köp av den sorten!

Nu ska jag sova, ska försöka ta mig till skolan imorgon och fixa i verkstaden och lite annat smått:)
Det tar ju trots allt en evighets evighet att bara klä på sig på morgonen så behöver sova om ja ska komma upp i tid. Godnatt

blev lite orolig igår..

Igår kväll hade jag jätte ont i magen sen fick jag någon liten blödning så ringde upp till förlossningen, hon kollade igenom journalen och sa att allt där såg bra ut och att hon inte visste vad det berodde på. Jag skulle komma in om det blev värre men som tur va så blev det inte det igår iallfall. Jag tycker att den kan stanna kvar lite till i magen.


Nu sitter jag och äter frukost, ska snart åka till skolan och bygga lite på barnmöblerna och hämta lite arbeten. Känner att om jag mår någorlunda okej så vill jag vara i skolan så jag får klart så mycket som möjligt.
Måste äta klart nu. hej


fel på blogg.se?

Nu har jag försökt att lägga in bilderna igen men det funkar inte! Någon som har samma problem?

Bilder....

Jag tänkte lägga upp lite bilder och videos på boss när han yrde runt i snön innan, men det gick verken att lägga in bilderna eller videos. Knäppa blogg. Får försöka lite senare med det:)


Nu har bebisen sparkat jätte länge medans jag har suttit vid datorn, fast bara när jag lutat mig åt vänster. Det trycker nog på då. Jag fick en fråga angående vad jag tror att det är för kön.. jag tror att det är en flicka men man vet ju aldrig. Det är ju 50/50 chans att jag har rätt:P Under den senaste tiden har jag haft mycket funderingar över hur den lill* kommer att se ut, hårfärg, ögonfärg, vem den kommer att vara lik osv. osv. Det ska bli så kul när den kommer:) <3



Tänkte bara säga att jag inte svarar på anonyma kommentarer. Så nu vet ni det:P

Ut och ta en promenad med mamma och Boss=)

Nu ska jag klä på mig ordentligt och sen så ska vi ut och gå en runda med boss, tänkte även låta honom springa lite lös på baksidan...snön där är jätte hög:P Ska filma honom så kan lägga ut en film lite senare:) Skriver senare igen. hej!:)

några revben kvar? V 36<3

Tänkte försöka börja uppdatera lite oftare nu=D

Just nu så sitter jag hemma och har mega ont i revbenen, den lill* har fått för sig att ligga och sparka och trycka mot dem. Mindre behagligt kan jag säga. För några veckor sen så fick jag reda på att bebisen lagt sig med huvudet nedåt. Fast igår så blev jag orolig att den hade vänt sig men det visar den tydligt idag med hur rörelserna är att den inte hade gjort. Har spenderat halva morgonen med att bara sitta och titta och känna på magen när den rör sig. Det är en helt underbar men skum känsla samtidigt, att det lever någonting i min mage.

Idag går jag in i vecka 36, tiden har gått jätte fort men endå så känns det som att de sista veckorna kommer att ta en evighet. Börjar bli riktigt otålig nu. Vill ha bebisen på magen, inte i magen:P Fast på samma gång så vill jag att den väntar tills älsk är hemma så han kan vara med på förlossningen och allt.
Här kommer lite bilder på hur magen har växt=)V 22+5V 28+5V 34+0

RSS 2.0