Godnatt

Nu ska jag och mamma gå ut med Boss en sista sväng.

Jag har tvättat påslakanen och örngotten, lagat lite mat och slagit in julklapparna till min älsk:)

Jag har ingen lust att skriva mer:P är trött.


idag så ska jag..

Ner på julskyltningen med sandra o sebastian:) Brända mandlar..mmm. Det är det viktigaste. Dock så är det någon knäppis som har fått för sig att tivoli och julen hör ihop så det står halv slitna karuseller mitt i stan. Ta bort dom! Tjäna pengar kan ni göra någon annanstans.

Efter svängen på stan så ska ja åka och handla lite grejer till julgodis och lussebullar:) sen blir det en bak och städ kväll med mycket julmusik hemma:)
Så, så mysigt ska jag ha det.

Jag har föresten tagit första bilden på min mage, dock med en webcam så inte mega kvalitet. Men någon kanske den kan roa:)


Cnc...

Nu har jag gjort klart programmet till min lilla skylt som jag ska sätta på mitt skötboord:) Ska göra den i cnc maskinen. Fräsa ut Mitt namn, datum det blev klart och en stjärna breve:) Det kommer nog bli fint.

Idag vaknade jag jätte tidigt av att bebisen hade gympa i min mage, eftersom jag inte kunde somna då så hade jag en mysfrukost med boss och tv:n. Det var gott, inte ofta man hinner med frukost på mornarna.Brukar vara för trött.

Efter skolan idag så ska jag åka och handla lite saker till min älsk och kolla på stan om jag hittar något. Sen ska jag hem och baka lussebullar har jag tänkt mig:) Det ska bli så gott.
V 23

Byggt klart...

mitt skötbord nu:) Jag är helnöjd med hur det blev:) kan lägga ut en liten bild i framtiden.
Nu ska jag göra ett program till cnc maskinen, blir en liten skylt med mitt namn och lite annat info som jag ska sätta fast på skötbordet under sargen:)

Om en liten stund så slutar jag då ska jag åka och hämta boss och sen ska vi åka hem och äta och ta det lugnt:)


RSS 2.0