Godmorgon

Nu har jag precis bakat en fudgetårta som vi ska ta med till älsks mamma med familj. Ska bli jätte gott. Men innan vi åker så ska vi hinna äta frukost, duscha m.m.
På vägen dit så ska vi stanna på biltema och köpa en spegel till bilen som man sätter på nackstödet bak så man ser lillan när man kör eftersom vi inte har kopplat ut airbagen fram.

I fredags så var jag och mamma på stan och köpte studentklänning. Det blev den i spets med en volang på. Jag skiter i om folk tycker att jag ser tjock ut i den. Finns så mycket folk som klämmer in sig i mindre kläder och är större. Dessutom var det bara några veckor sen lillan kom. Så de så ;P
Nu i veckan så ska nog jag och malin ut och kolla på skor till klänningen, hon har nämligen köpt en likadan:P
Sen vill jag hitta någon snygg, typ bolero eller nåt till, eftersom jag måste ha bh under och klänningen är axelbandslös.
Förslag någon?

På stan köpte jag även ett par spetsleggings, ett svart långt linne och ett par helsvarta leggings.
Nu i veckan som kommer så ska jag köpa foundation och lite annat som jag inte hunnit med än.

Nu vaknade lillan så det är mat dags.
Hej!

Jag är så bra på rubriker!

Idag så har jag varit i stan och handlat lite på willys, köpte en ny flaska till lillan. En likadan som dom hon har ungefär fast lila med hjärtan=) När jag kom hem så hade älsklingen gjort iordning lillan så vi kunde ta en promenad. Det var härligt, var ju varmt idag.

Nu har vi precis ätit klart, provade att göra quinoa sallad, det var helt okej. Rätt smaklöst men det dög. Fast fröna såg ut som små larver:P mmm! haha.

Snart så borde lillan vakna och vara hungrig, det var ju några timmar sen nu.

Imorgon så blir det att åka in till stan med Tindra och träffa mamma/mormor och kolla runt lite. Jag är i behov av en ny foundation, ett par nya svarta leggings (gina tricot), en studentklänning, skor till studenten m.m
Jag hoppas verkligen att jag hittar det jag vill ha, försökte vara positiv sist, men tappade humöret efter åtskilliga klänning provningar som var mindre lyckade.

Ne nu har jag annat att göra.
Hej!

Stan..

Idag har jag ju vart i stan, har fixat lite ärenden på bl.a. swedbank och skatteverket. Sen träffade jag jennifer och vi kollade lite i affärer och käkade lunch ihop. Jag köpte ett par hello kitty strumpbyxor och ett par vita leggings till Tindra på Hm med presentkortet som vi fick av mamma. Tack:D Till mig köpte jag en leave in hårinpackning från Loréal för torrt hår eftersom mitt hår blivit lite konstigt sista månaden och sen köpte jag värme skyddande spray från syoss, ingen aning om den är bra men det märker vi.
Någon som har provat den sprayen?

Bilder kommer imorgon eftersom min internetuppkoppling inte är den bästa. Efter affärerna så åkte vi till bvc, lillan hade gått upp lite och blivit 54 cm lång:)
När vi kom hem så märkte vi att filten min älsk beställde för ett tagsen hade kommit. En rosa hello kitty filt med Tindra 2010-04-07 inbroderat:) Den var jätte fin. Även bild på den kommer imorgon. Nu ska jag krypa ner hos mina älsklingar och kolla på efterlyst. så godnatt! Hej



Jag och lilltjejen under våran lunch med Jennifer=)





Strumpbyxor från Hm





Leggings från Hm





Den söta filten som älsklingen köpte till Tindra=)


faan!

Jävla piss helvete va sur jag blir på mitt internet, Här har man suttit i hundra år för att lägga till massa bilder som jobbar som sniglar och sen när dom väl är inne och ja klickar på publicera så sticker mitt internet och allt försvinner och nu hinner jag inte fixa det eftersom jag ska hinna in till stan! Kanske kommer lite bilder sen. hej!

Lite uppdatering:)

I förrgår: Så åkte jag och lillan ner till stan vid tio och mötte mamma/mormor.

Vi käkade frukost på malmborgs först och sen gick vi och letade efter en studentklänning till mig. Det var de värsta ja gjort, fy fan. Detfanns inte många snygga och dom som var snygga passade inte. Jag hittade en som var helt ok på gina tricot, la undan den men hämtade den aldrig för ja va inte säker på om ja ville ha den. Jobbigt jobbigt.
Här är den iallafall:


Här är en annan jag provade med men jag behöver nog få bort några kilo till innan den blir aktuell. Men söt var den:)




Igår: Så kom mamma hit på förmiddagen med en hel papppåse full med frukostmat, nybakta frallor och baguetter, massa pålägg från charken, juice m.m och isterband till middagen:) MUMS!   Vi åt massa frukost och myste med Lillan, sen började vi ringa massa kul samtal som, försäkringskassan, skatteverket m.m  Konstigt nog så var det första gången ja slapp stå i telefonkö i hundra år, tror jag max spenderade 7 min på alla samtalen. Gott!  Efter det så åkte jag och körde älsks pappa som hade tappat bort sina bilnycklar när han var iväg så han kom ingenstans, men det löste sig med lite extranycklar:)
När jag kom hem gick jag och mamma igenom lite inför studenten och hon beställde tårta, laktos fri! Sandéns på torpa va de enda som ville/kunde göra laktos fri. Dom andra påstod att det var för svårt. haha fattar inte hur det kan vara så svårt att hälla från ett annat mjölkpaket, dom hade ju kunnat få lite extra för det. men men. Tack till Sandéns som fixar det, utan problem:)
På kvällen så var jag och mina älsklingar ute en stund sen gick vi hem och la oss. 

Idag
: Imorse när tindra hade ätit så låg vi och myste, hon var så härlig. Bara låg och skrattade, våran prinsessa.



Snart så ska jag ta en dusch och fixa iordning mig och lilltjejen, vi ska in till stan och fixa lite ärenden på banken, skatteverket och kanske köpa mig ett par leggings från gina, en ny foundation och lite annat smått. Har ju gått utan foundation i en månad någonting nu, kan ju vara kul att ha en när man vill göra sig fin ju. Eftersom bilen vi lånat nu är för liten för att få in vagnen i om man inte dissekerar den så får lillan hänga med i bärselen, det gillar hon, bara sover.
Skriver mer senare om det hinns med:)
Hej


Idag så..

hade jag tänkt migg att uppdatera ordentligt men det hann jag inte, har haft fullt upp med massa samtal och annat såd et får bli imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig hos mina älsklingar.

Mys med mina älsklingar<3

Nu sitter jag och myser med Tindra, hon har precis ätit.
När jag kom upp idag så hade min stora älskling gjort frukost till oss, som han ofta gör. Det var jätte gott, färska frallor och massa pålägg. Nu ska vi göra oss iordning och åka iväg, får se vart vi hamnar. Jag är sugen på polkagrisar så det kanske blir gränna. Vi har tänkt att prova att ha henne i bärselen idag, får se vad hon tycker om det. Hon har ju barta suttit i den i en kort stund hemma innan när jag provade den.

Imorgon är det måndag och lillan ska på min bildlektion om allt går som planerat. Med tanke på att bildsalen ligger lite separat med egen ingång och väldigt få elever så får hon följa med. Sist jag var där så var jag i vecka 40 om jag inte minns fel.

Här är en bild som mormor tog på oss när hon och morfar var här och hälsade på för någon vecka sen.:)  Då fick vi en stor bukett med rosa rosor och annat fint och ett par lundmyr strumpor till lillan som det stod Sötnos på:) Tack för det, mormor,morfar/gammelmormor,gammelmorfar:D



Nu ska jag fixa mig iordning.
Hej


Jävla skräp

Nu kanske det här inlägget kommer ut, har inte blivit något skrivet på några dagar p.g.a. att när jag väl har skrivit klart mina inlägg och klickat på publicera så har hela skiten blivit knäpp och sen har allt försvunnit. Man blir ju oerhört glad av sånt. Inte alls irriterad!

God morgon!

Nu har jag precis varit ute och tagit en promenad i regnet med Tindra och grannens hund som jag lovade att ta ut idag. Det var skönt. Tror att det blir en promenad senare idag med, om älsklingen vill följa med.

Nu i veckan måste jag åka och kolla på en studentklänning, är inte jätte hoppfull att hitta en i stan men får ta mig till göteborg annars och kolla. Någonstans måste det ju finnas en snygg klänning som jag trivs i. Vill ha en tajt upptill och lite små piffig nedtill.                                                                                          

Någon som har förslag på vart man kan hitta någon snygg klänning? 

Imorgon på förmidagen så ska vi till bvc med lillan, då kanske vi får svar på våra frågor:) Efter det så ska vi in till skolan och hämta lite info papper om bl.a. studenten och fackutbilding. Ska bli kul att se lite folk. Känns som jag inte vart i skolan på ett år fast det bara är någon månad.


Tävlar om avgjutningar=)



Jag tävlar hos Sara om ett presentkort på tusenkronor hos Memoriesforlife

Gårdagen

Igår var jag, Tindra och älsklingen och hälsade på hos sandra, jonas och barnen. Det var trevligt. Älsk och jonas höll på och fixa massa grejer medans jag, sandra och nadja var ute med barnen och promenerade i någon timme.

Måste ta tindra nu, får bli mer updatering sen.

Hej


Marknad

Idag så har jag, älsklingen, hans mamma och bror varit på marknad=) Det var kul, älsk hittade ett nytt plåtfodral och så fick vi munkar av hans mamma, jätte gott.
Efter det så åkte vi och handlade på coop, eftersom det bara är dom i stan som har arlas goda laktosfria yoghurt.
Sen handlade vi lite på Eko och Ikea. Känns som att vi har gjort lite nytta idag.



För några timmar sen så kom Jennifer och Robin hit, vi har grillat fläskfilé, flintastek och champinjoner, det var inte helt fel. Nu sitter vi bara och snackar lite skit och myser med lillan som har spenderat den mesta tiden hos jennifer, robin har tillochmed matat henne.

Efter maten så gjorde vi sockervadd i min fina sockervadd maskin som jag fått av älsklingen, galet gott! Men vilket jävla terapiarbete.

Nu ska dom åka hem och vi ska vell lägga oss snart, lillan ska bara äta först.

Hej

Inga frallor idag heller!

Nu börjar man bli lite små sne, här går man och beställer frallor och väntar och så kommer de inte några! Morr!
Skitsamma, nu ska jag och min älsk fixa massvis med god frukost UTAN era frallor!

Om en liten stund kanske vi ska på marknad men det beror på vädret. Annars blir det en fika med älsklingens mamma=)

Föresten idag har jag bestämmt med mig själv att jag bara ska äta godis på lördagar, bryter jag det så får jag betala 50 kronor till Tindras spar pengar.  Då kanske jag kan klara mig och om jag inte gör det så går det pengar till nytta iallafall:D

Ska ta en gråtande, hungrig lillan nu!
Hej!

RSS 2.0