Jag är så trött på..

allt skitsnack så jag kräks på er! Världen skulle bli en bättre plats om folk började sköta om sig själva och sina närmaste istället för att lägga sin fulla energi på att förstöra för andra. Att helhjärtat kämpa för att förstöra för andra bara för att man är så missnöjd med sig själv. Det är sjukt hur mycket sånt skitfolk det finns i världen. Det finns massa andra planeter ni kan flytta till och koncentrera er på att utrota varandra där istället!:)

Det är roligare att skriva om någon kommenterar! så de så ;-P

 

Stugan!

Nu sitter vi i stugan, kom hit igår. Det är mysigt. För en liten stund sen så var jag och älsklingen på smålänningen och köpte lite små grejer. Älsklingen, hans pappa och Boss är ute och mekar och jag maritha och lillan sitter här inne och kollar lite på datorerna. Om en liten stund så ska jag baka en äppelpaj som vi ska äta sen:)

Senare ikväll så ska vi åka och äta på restaurang bambu, även älsks farmor ska med:) Det kommer att bli trevligt! När vi kommer tillbaka så ska vi kolla på filmen Farsan och äta lite chips och dipp:)

För en liten stund sen så fick Tindra lite mat, det gillade hon. Hemlagad så klart.
Det blev en mix av potatis, morot, kyckling, lök och persilja. :-)
Det känns mycket bättre att stoppa i henne hemlagat med olika smaker än färdig burkar, även om dem är bra.
Det enda positiva med köpemat är att de kan förvaras i rumstemperatur. Men vi har en mini kylväska som vi precis får ner några matburkar och en kylklamp i när vi har med hemlagat, så det är rätt smidigt endå:)

Nu har lilltösen somnat så nu blir det till att baka pajen och dricka lite glögg:)

Såhär söt är busan nu:) <3
Hej!

Uppdatering!

Under de senaste dagarna så har vi haft rätt mycket att göra, inte haft tid att sitta vid datorn iallafall.

Nu ska jag snart ta mig lite frukost sen vänta på att Tindra ska vakna och äta. Efter det så ska vi ta en promenad med Sol och Sirius, idag ska även Boss följa med:)
Efter promenaden så ska jag ta mig in till tandläkaren för 4:e gången på några veckor. kul! De ska kolla att penecillinet hjälpt. Men jag vill endå få de två visdomständerna där nere utdragna med. för rätt som det är så gör dom ont igen och då blir det dyrt!
Efter tandläkarbesöket så ska jag möta älsklingen och åka hem och göra nått gott käk. Igår så gjorde jag kyckling fylld med vitlök och ört mjukost, inlindade i bacon med klyftpotatis och café de paris sås. Gott!

Här kommer en söt bild på lillpluttan när hon åker kundvagn för första gången!

Mysfrukost!

God mogron.
Nu har jag precis dukat upp hela vardagsrumsbordet med massa frukost. Älsklingen kommer snart in från sin promenad så tänkte överasska honom:) har även tänt en massa ljus. Mys.
Om en liten stund så vaknar nog Tindra, hon sover som vanligt ganska länge. Efter frukosten så blir det nog en lång promenad och sen rätt lugnt resten av dagen. Vad jag vet än så länge.

Jag tog lite söta bilder igår på Tindra som jag tänkte lägga in sen, men nu vill jag äta.
Hej

Pepparkaksbak!

Idag så skulle jag, sol och barnen gå en lång promenad men det regnade så mycket så vi va här och gjorde en pepparkaksdeg:) provade även att göra en plåt utan att degen fick vila 1 dygn och det blev jätte gott endå. Det är skönt att man lärt känna lite folk här ute med så man slipper att åka iväg varje gång man ska umgås.

Nu ska jag fixa lite käk, det blir kokt potatis med biffar och brunsås:) Hur gott som helst. Sen får vi se vad som händer senare ikväll.
Någon som har förslag på en bra film? 


På besök i hok.

Idag så har vi vart och hälsat på Tindras farmor med familj. Det var jätte trevligt. De hade gjort räkmackor:) Det är ju så gott. Sen så provade vi en kladdkaka med pepparkakssmak. Den var helt ok!
Efter vi käkat så kollade vi lite på idol, någorlunda bra underhållning.

God natt!
Hej!

promenad och en jävla massa tandvärk!

Nu har vi vart ute på en lång promenad, det var skönt. Himmeln var helt klarblå, så ska det vara varje dag. Man blir på så mycket bättre humör då.

När vi kom in så åt vi tonfisksallad och matade lillan. Nu sitter Tindra i sin gunga och lyssnar på musik och älsklingen kom precis ur duschen. Snart ska jag in i duschen och sen ska vi in till stan och kolla in nya city gross.

Idag har jag börjat med min penecillinkur, har vart hos tandläkaren mycket det senaste och bl.a. lagat hål, dragit ut en visdomstand. Nu har jag lyckats få en inflammation i nästan hela underkäken så när man äter känns allt som knivar, mindre skönt. Ska tillbaka nästa vecka och om det inte blivit bättre så ska dem dra ut visdomständerna i nederkäken. Skönt att bli av med dem.

Nu måste jag fixa iordning mig.
Hej!

Inget vatten!

God morgon, nu ska vi snart äta frukost. Mannagrynsgröt och mackor:) gott!

Igår eftermiddag så fick vi en lapp om att vattnet är avstängt idag mellen 8-12. Lagom surt, även om det inte är så många timmar så märker man redan hur beroende man är av det. Blir galen! haha

Nu har jag lite att fixa!
Hej!

Massa ärenden..

Idag så har vi haft fullt upp med möten, bankbesök m.m.
På hemvägen så stannade vi på willys och handlade lite mat och blöjor. Vi köpte även nya matningsskedar till Tindra. Esskas långa plastskedar är helt klart bäst, har provat massa olika men tycker att de har varit något som alltid irriterat mig med de andra.

När vi kom hem så räffsade älsklingen löv och jag matade Tindra och lagade mat till oss, för min del så blev det en kyckling och quinoa sallad och älsklingen fick kyckling med ris och currysås.(han älskar det)
Efter maten så kom svärfar på besök och lämnade tillbaka Boss, som han har haft med sig i stugan. Kaffe och pepparkakor han vi även med:)

Nu har vi precis kollat klart på förra robinson avsnittet på tv4 play, det är första säsongen på många år som är värd att se. Haha bra underhållning!

Snart så ska vi göra iordning lite te och mackor och kolla på efterlyst, lite av en tradition att man är hemma på onsdagskvällen och kollar på efterlyst. Det har vi nog gjort i över 2 år nu.

Imorgon blir det några timmars promenad och lite små fix här hemma:)
Hej! 

Mamma/Mormor på besök

Nu så är maten i ugnen och på spisen. Tindras mormor kom hit för en liten stund sen, hon har varit på ullared så jag fick ett nagellack jag ville ha, en bok, några ansiktsmasker, mat och chokladkallender(ska ju börjas i tid). Tindra fick en jätte söt rosa dräggelsjal med en prinsesskrona på:) sen kommer jag inte ihåg mer. haha:P Tack mamma<3

Nyss så tog vi ett litet mellanmål, Tindra åt gröt och jag och mamma tog varsin kaffe och baguette med laxröra och skinka. Mega gott!

Nu ska jag glo lite på tv. Hej!

Tisdag!

För några timmar sen så körde jag in älsklingen till stan för ett möte, jag och lillan skulle åka hem och fixa käk innan han kom hem igen men när vi väl kom hem så märkte jag att han hade tagit med sig hemmanycklarna så jag och lillan tog en promenad i 45 minuter tills han kom hem igen:)

Nu har jag precis matat klart Tindra, hon åt upp en hel portion med spagetti och köttfärsås, hon är så duktig mammas tjej<3

Om en liten stund så ska jag fixa något lätt att äta till mig och laga några nya portioner med mat till Tindra.  Senare ikväll så blir det grillad kyckling med ris och currysås efter älsklingens önskemål.

Förra veckan så tog vi långhelg i södertälje och hälsade på mina släktingar. Det var jätte kul att få träffa alla:) Känns kul att vi har tre till tjejer i släkten som är runt Tindras ålder, nästa år blir det nog liv på dem när alla träffas;) Vi fick även lite saker av mina morbröder med familj, En elektrisk gunga med olika melodier, naturljud och gunghastigheter(Tindra älskar den redan), en gåstol, jätte mycket kläder, matningsgrejer, en fin ram i doppresent m.m. Tack så jätte mycket för alla fina saker:) De är verkligen uppskattade:-)



Saknar dig!

Igår var det 2 år sen du lämnade oss. Minns den kvällen som om det var igår. Det känns så jobbigt att tänka på att jag aldrig kommer få se eller prata med dig igen. Vill att du ska komma tillbaka! 
Igår så var jag, putte, peter och Tindra vid din grav, du fick blommor och så tände vi 2 ljus(vet att du hade tyckt att vi var töntar som står och är ledsna vid en sten, men vi kommer göra om det!). Det känns skönt att komma dit, känner ett lugn.

Vila i frid jonni!



Börja blogg igen!

Nu har jag tänkt att jag ska ta mig tid att blogga igen:)

RSS 2.0