tåget...

Nu har jag lite brottom, ska ta tåget till Vargön och hälsa på mamma, ha det skönt på hotell, äta julbord och gå på massage opch pedikyr=) hej!

Snö?


Nästa bygg/designprojekt är...

Nu sitter jag i verkstaden. Eftersom jag är klar med mitt skötbord så har jag ju betsämmt att nästa grej ja ska bygga är två små stolar, en liten soffa och ett litet bord till. Barnmöbler=)
På allt jag har gjort hittils så har jag haft med någon kul/praktisk detalj, som på mitt köksbord så byggde jag en liten låda som man drar ut från ena kortsidan. Den här gången så hade jag mer tänkt mig någon form av små lister på ovansidan av bordsskivan. Listerna ska agera ram och mellan dem så ska man kunna lägga i olika iläggsskivor i masonit. Iläggsskivorna ska vara behandlade med griffeltavelfärg & magnetfärg, några ska även vara vita. De vita ska fungera som whiteboard och/eller "ritpapper". Efter barnet har ritat på skivorna så kan man antingen sudda ut (griffel & whiteboard) eller lyfta bort skivan och rama in den eller hänga på väggen som den är. Ett smidigt och lite roligare sätt att bevara bilderna. Teckningar i någon kartong på vinden är ju inte lika roligt.



Familjerätten?

Igår ringde en tjej upp mig från familjerätten angående papper om föräldrarskap.(Jag hade ringt upp henne innan) Vad jag fick veta när jag hade pratat med hennes kollega var att vi skulle gå dit tillsammans och skriva på och även ansöka om delad vårdnad vid tillfället. Men när den där nissen ringd upp mig igår så sa hon att eftersom vi inte br ihop just nu så måste vi gå dit var för sig. Det känns ju helkonstigt. Det vill vi ju göra ihop.

Någon som har någon erfarenhet av sånt?



Eftersom det är jul snart så tänkte jag pigga upp med en liten julbild på mig och Boss=)

Snöflingorna är inte fejk, blev någon konstig reaktion med blixten.


ingen ork

jag är sjuk så har absolut ingen ork att sitta och skriva. Jag tänker strejka tills jag är frisk!=)

Ikväll..

blir det lugnt. Ska kolla lite på tv och njuta av spikmattan en stund:) mmm.
Imorgon ska jag till barnmorskan, har lite frågor till henne så har gjort en liten kom ihåg lista.
Nyss var jag inne och kollade lite på en ULkliniks hemsida. Såg att dom gjorde 3D/4D UL. det hade jag viljat göra om det inte hade kostat 1700. Lite dyrt för mig. 
Här finns lite information och bilder från undersökningar=)
http://www.emmaultraljudsklinik.se/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=56

Någon alldeles för rik människa som vill sponsra? :P :D

Nu ska jag fixa lite med mina naglar (akryl) innan min älsk ringer.
Puss på dig min älskling<3 ses snart!

Söndag...

Idag vaknade jag tidigt och tog en långpromenad i skogen med Boss, det var jätte skönt=)
Efter promenaden så gick jag in och åt frukost, sen har jag satt igång med lite bakning. Under bakningen så ringde älsk och pratade lite. Det var trevligt:)
På fredag så ska jag åka till honom och sova över till lördag, det ska bli mysigt att få träffas lite mer. Igår blev det ju inte så många timmar. Men endå så var det helt klart värt det. Det var jätte skönt att få vara hemma lite tillsammans.<3


Nu blir det fortsättning med baket=)

Hej!


Den här låten har jag alltid tyckt mycket om=) Den är till min älskling Patrik<3


Hemma och myser ;P

Idag är jag hemma med min älskling, så tänker inte skriva något vettigt;P Det får bli imorgon=)

Kommentarer?

Skulle vara kul om ni skrev en liten kommentar så man ser vilka som läser=)

pyssling?

Idag vakande jag med jätte ont i ryggen, inte alls kul.
Efter en stund så gick jag upp och hämtade lite frukost och satte mig i vardagsrummet och åt. Väldigt passande när jag precis börjat äta så ställer sig hunden framför mig och kräks två gånger. Jag är ju inte alls äckelmagad eller så. Han kunde iallafall väntat tills jag ätit klart. Eftersom man hamnar i såna här situatoner ibland så kan vi vell slösa lite skattepengar på att framställa små pysslingar som sköter såna mindre behagliga sysslor?!=) Man kanske iallafall kan ha det för gravida. Det skulle bli uppskattat! haha

Aja nog om det.
Nu håller jag på att tvätta täcken och kuddar, dammar av överallt och små pysslar. Man blir så glad av det fina vädret. Det är minusgrader, sol, helt vitt ute och klarblå himmel=) Det kan inte bli mycket bättre!
Såna dagar som idag så känner man att man vill göra allt som vanligtvis känns som en börda. Jag ska nog köpa en konstgjord sol till vardagsrummet så kanske man springer runt full av energi varje dag, hela dagarna.;P
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.


Saknar dig älskling! SeS snart. Jag älskar dig! pusspuss<3<3

 


Under eftermiddagen..

Så har jag gjort wienernougat och lagat till några benfria fläskkotletter med bandpasta och bearnaise sås. Det var jätte gott.


Wienernougat

125g Mörk choklad (jag använder 65%:ig)
250g Nougat
100g Flagad mandel


Rosta den flagade mandeln tills den får gyllenbrun färg.
Bryt chokladen och nougaten i bitar och lägg det i en skål.
Värm chokladen och nougaten i mikron på svagvärme tills den smälter.
Blanda i den rostade mandeln och bred ut smeten på ett bakplåtspapper ca:1,5cm tjockt.
Ställ svalt och skär i passande bitar när det stelnat.
Klart!=) 







Precis när maten var klar så kom jennifer över, vi åt lite och sen tog vi en härlig promenad med Boss. Under tiden vi var inne och åt och så (ca 1 timme) så han det bli frost ute så jennifers bildörrar hade frust igen. Tillslut så fick hon upp ena bakdörren så hon kunde krypa in och starta den för att sen hälla varmt vatten vid dörrlisterna fram så hon kunde komma in. Tillslut gick det bra=)


Nu väntar jag på att min älsk ska ringa mig, han borde ringa snart=)
Nu har han ringt:) Det var trevligt:)
Älskar dig! <3<3


kaffe!

Idag vaknade jag upp med jätte ont i ryggen.värdelöst
Bebisen har även haft ett rejält gympa pass, känndes som den skulle hoppa ut genom magen:P men det är mysigt när den sparkar:)

Nu tänkte jag gå upp och brygga kaffe och duka upp lite frukost, det ska bli så gott.Jag är jätte hungrig!
hej så länge 

RSS 2.0