Städning

Idag har jag inte varit i skolan, har ont i halsen=(  inte kul.

Jag vakande rätt tidigt av en lillasyster som kom och hälsade på, vi har lagat mat, en jätte god soppa. Väldigt bra för halsen. Sen har jag kollat på tv och hon sovit. (i min magiska säng)
Snart så ska jag börja städa, sortera tvätt och så, sen kommer vell putte lite senare. Han skulle på middag först.

Det är inte lätt när man vaknar upp i en trång bil på en parkeringsplats en timme innan man ska till skolan.
Tack du som bestämmde att vi skulle ha duschar i alla omklädningsrum.

Skolan

Nu sitter jag i skolan med sophie. JIPPI Vårat nya schema va faktist bra, vi har sovmorgon på måndagar och slutar någorlunda tidigt alla dagar=) och så har  vi har fått reda på att de kommer att gå fyra tjejer i ettan, ledsen brudar men ni kommer inte få det lätt;P  Nu ska vi ut och leka i verkstaden, snickare som vi är=)

//Emma*

Öppnar ögonen

God morgon, nu är jag hos min morbror och hans fru, nyvaken. Jag är så trött att jag knappt har öppnat ögonen. Meningen var att vi skulle åka hem igår men vi var inte sugna på att sitta i en bíl i 3 timmar så vi tänkte att vi åker hem idag.

Senare idag så ska jag nog träffa Sandra och Sebastian och promenera en stund, jag har ju inte träffat honom innan. Emma passade på ju att bli supermegaförskyld och då är det ju inte så bra att ses. Men nu ska det bli kul=))

Nu tänkte jag att jag skulle klä på mig, gå upp och iallafall titta lite på frukosten som mamma och Nahrin har gjort=)
Sen ska jag försöka få mamma att åka förbi Geneta, vill köpa  tobak till ergile.

Efter alla mina påhitt så ska vi tillbaka till lilla Jönköping.

puss//Emma*

Södertälje...

Tja

Nu är jag i Södertälje, har varit här i några dagar=)Har varit dop=) Det var inte meningen att vi skulle stanna men det är kul att träffa alla här (särskilt min mega-söta pyttelilla kusin isabella) och bara dra runt på stan, har ju spenderat nära helften av mina sommarlov här, så känner mig ju rätt hemma. Igår så panikshoppade jag och mamma underkläder, mjukisbyxor, linne och skor på ica Maxi vid 21:30,:P HAHA. eftersom vi inte hade planerat att stanna så hade vi bara dom kläderna med oss som vi hade på oss, alltså kjol, linne och höga klackar. Det var inte så passande eftersom det pissregnar hela tiden och jag har en dålig ovana att gå i alla vattenpölar. Nu så ska vi åka till stan en snabbis, sen hämta upp Katrin och Isabella, så ska vi åka till hovsjö och hälsa på Nahrin (min morbrors fru)=)

Föresten så har jag lärt mig att göra fiskbensflätor, så det så:P

Äh nu ska jag, mamma och Helena åka ner till stan. hejdå

//Emma**

Mega pigg...inte

Idag kom jag hem 03:53, om man ska vara exakt.
Igår var vi på vätterstranden och träffade massa trevligt folk (och otrevligt:P)det är ju vätterfesten=) sen gick vi till viktor, mycket trevligt. När kl va sent så kom vi på att vi kanske skulle ta och åka hem med för jag ska till södertälje om en timme nu så är ju inte direkt heltaggad. Snart så ska jag börja med att hitta kläder, ska ju på dop. 

Föresten mimmi. Jag har spader på naglarna, dödskallar på ryggen och körsbär på mitt öra! :P Fint är det...

Men kanske skriver mer sen, tänkte ha med mig datorn i bilen=) batteriet är dock sämst.
//Emma** 

Mitt i natten

Nu är det sent, jag och jennifer kollar lite på tv, följde precis Hannes ner till bilen:)

Ikväll har jag, Jennifer och Hannes haft slappdag, vi har kollat på kung fu panda eller vad den hette:P ätit tacos, popcorn, chips och dip och massa annat=) Hur gott som helst. Där ser du Hannes  det var inte så faligt att äta:P

Men nu tänkte jag vara lite social såhär på morgonkvisten.

//Emma*


Vilket tråkigt väder!

Idag vaknade jag upp till ett grått och regnigt väder, tråkigt.
Men det kanske måste vara skitväder ibland så man lär sig att uppskatta det fina bättre.

Igår så var jag o mamma och hälsade på min moster o mina kusiner en stund, lika trevligt som vanligt=)
Sen när jag kom hem så kom jennifer över och vi satt hela kvällen och målade naglarna, hade dukat upp hela vardasrumsbordet med grejor=)
Hannes, synd att du inte kom över, du hade blivit så fiin=D  =P 

RSS 2.0