Tapetval m.m.

Nu har vi bestämmt oss för vilka tapeter det blir. I sovrummet blir det en lite mörkare fondvägg som går i grått och silver med medaljonger och några nyanser ljusare på övriga väggar. I köket blir det en vit tapet med silvriga och gräddvita ringar på och i vardagsrummet blir det vita och silvriga med vågmönster.
 

Hittade bara fondtapeten som vi ska ha i sovrummet och vardagsrumstapeten på nätet, men såhär ser dom ut iallafall:) Kommer blir så fint med nya tapeter, det gör jätte mycket på lägenheten.

I förmiddags så kom mamma/mormor hit, vi åt lite frukost alla tre och sen tog vi en lång promenad med Lillan och Boss i det fina vädret. Det borde vara sol varje dag, man blir så glad av det!

Mat! När vi kom in så gjorde vi mat, blev en lammgryta med burgul. Kanske inte låter så gott men hur gott som helst. I grytan var det bland annat lök, vitlök, morot, potatis, krossade tomater, kryddpeppar m.m. m.m.
Det finns inget godare än massa olika grytor. All kokt mat är den godaste, det kan vara gott att steka något ibland med men då måste de endå vara något kokt till.

Snart kommer posten och då hoppas jag att donkey kong spelet som jag beställde kommer, haha då har jag och min älskling fullt upp ikväll.

När älsklingens slutar så ska vi lämna Boss till hans pappa som ska ha honom under dagarna nu när dom tapetserar. Sen så ska vi ta en promenad till Maxi och handla lite, har tinat fransyska så måste köpa något gott till den med, blir nog en gryta till imorgon:P

Här kommer lite bilder på våran sötnos!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0