Vart på besök i hok..

Nu är vi hemma efter att ha vart ute i hok, maten var jätte god. Fläskfilé som man gör i ugnen i en sås av grädde, creme fraiche, soya och sambal serverades med pressad potatis, hur gott som helst. Efter maten så tog vi en promenad i den fina regnstormen, det var skönt att komma ut även om vädret inte va så bra. När vi kom in så matade vi lillan, hon fick rotmos och falukorv som jag gjort klart innan vi gick ut. Älsklingens mamma hade köpt semlor så det blev kaffe och semlor till fika:) sen hade hon några kex som var formade som hjärtan med nougat och nötter på, supergoda!

På hemvägen så stannde vi på willys och köpte lite bröd, pålägg och mjölk. Som vanligt:P Känns inte som att man gör mycket annat. haha
När vi kom hem så sprang älsklingen upp med påsarna och hämtade Boss medans jag och lillan väntade ute, sen blev det en lång promenad bort till Ljungarumsskolan och runt industriområdet, det tog en timme. Skönt!

Nu är det Freaky friday på tv så ska glo en stund sen gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon, blir en resa till puttes mormor i gnosjö:)

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0