Orolig!!

Nu har Tindra precis somnat. Under kvällen nu så har vi varit ute och ätit på Dal baffo med älsklingen, hans lillebror och tjej. Senaste tmmarna så har Tindra hostat något sjukt mycket. Och kippat efter luft. Hon har bytt färg i hela ansiktet, blivit blå/lila och flammig. Har gett henne aeromir (som bricanyl) och då blev endå inget bättre så ringde upp till barnakuten och dom sa att vi skulle ge henne en dos var 20:e minut och se om det hjälper. Nu har hon bara sovit några minuter så vet inte om det hjälp än men dom 20 minutrarna mellan doserna så har hon hostat och typ klökts, som att någon kört ner något i halsen som trycker och täpper till. Jag är jätte orolig för att hon ska få någon hostatack inatt och inte kunna andas :(
Någon som har förslag på vad man kan göra för att underlätta för henne?
Jag vill ju inte att min Busan ska må dåligt.

Kommentarer
Postat av: Julia

Något som underlättar Slemmhosta är ju att dricka vatten. Ingen mjölk eller mjölkprodukter för det bildas mer slemm av det. Sedan ligga med huvudet högt upp. Stapla några kuddar.

2011-03-25 @ 23:33:11
URL: http://juliadaniella.blogg.se/
Postat av: Lotta

Har nyligen gått första hjälps kurs och där gick vi igenom andningssvårigheter som orsakas tex av astma. Man borde lägga henne i sängen så att hon "sittligger", för då öppnas luftvägarna mer än om man skulle ligga normalt. Typ då sätta en större kudde så att hon kan sittligga. Hoppas det hjälper! Har själv astma och det finns inget värre än när man inte får luft så att man kan andas :(

2011-03-26 @ 10:11:41
URL: http://l8ah.blogspot.com
Postat av: Emma

Tack båda två men har redan provat allt det, inget verkar hjälpa. Det bästa har vart att ge henne flera doser av medicinen intensivt. :)

2011-03-27 @ 14:17:22
URL: http://emmaoez.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har hört andra gjort som denna tjejen här nere. Hade inte medecinerna fungerat för Kasper så hade jag no provat. Jag är lite för huskurer eller så hihi. De är så neutralt.

http://crazyangel.blogg.se/2011/march/till-hostiga-barn.html#comment

2011-03-29 @ 14:41:25
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0